最新更新日:2020/09/17
本年度はESDの視点から教育活動に取り組む学校「へさか学び文化」の発展をめざします  ユネスコスクール加盟校

Scool News_Jul

One month has passed since school was reopened. Thank you for taking your child's temperature every morning and reminding them to wear a mask before they leave home. We really appreciate your understanding and cooperation, particularly for their good health. We started school with only four classes in the morning from June 1st. One week later, we also started school lunch. We noticed that students gradually got used to their normal school life. We still have to pay more attention to infectious diseases. We will consistently remind students to wash their hands, gargle, and to avoid the three Cs.

Click to All News

School News_Jun

画像3 画像3

Welcoming students back to School We've just started school again. We are very pleased to see students studying and playing with friends at school. We hope that they can soon catch up with what they had missed, including their studies.
 However, we need to pay more attention to the students' physical and mental health, especially who had stayed home for a long time after school was closed.
We are still thinking about the school events from now on. We will inform you of our decision on our website as soon as possible. We appreciate your continued understanding and cooperation.

Click to All News

School News_Apr

Congratulations on Entering School and Starting the Next Grade

We would like to congratulate you on entering the school and starting the new school year. The new school year has started.We have 722 students, including 129 new 1st graders.
 We hope this school year will be great and successful for all the students.
 We will strive to support each child’s growth and as part of our school goals, we wil l nurture their academic and intellectual achievements so that the children can live healthy and strong lives in the future.
 We would like to thank you for your understanding and support in our school’s educational activities.

click to All News

学校運営